Konfirmasjon i Holter kirke

Lørdag 23. august ble det feiret konfirmasjon i Holter kirke. 11 flotte jenter og gutter ble konfirmert denne lørdagen og resten, 20 på søndag 24.8.

Lørdagen opprant med grått og vått vær, men det hindret ikke hverken de forventningsfulle konfirmantene eller familie og venner til å fylle opp Holter kirke.
En av familiene hadde behov for tolking og her ser vi en av tolkene i gang

Konfirmantene bidro gjennom hele gudstjenesten med forskjellige oppgaver – som her ved evangelieprosesjon
Tonje Lien Barkenæs spilte vakkert på fiolin sammen med vår kantor Svein Tormod som det alltid er en fryd å lytte til.

Vannet helles i en flott pyntet døpefont  av Sofie.

De to siste konfirmantene som er bedt for og alle har fått hver sin rose med gratulasjon og et bibelvers på.
Svein Arne oppsummerer «læretida» og takker for ei fin tid og gir konfirmantene gode ord på veien videre
Til utgang spilte Tonje og Svein Tormod Brudemarsj av Jan Magne Førde – nydelig å lytte til.

Så er det hele over – i hvert fall i kirken og ute er det oppstilling for mer fotografering  – det manglet ikke på ivrige fotografer – i ei gløtte av opphold i regnet.

Første del av dagen er historie – men det ventet nok mye mer av hygge, mat og gaver.
Holter menighet gratulerer alle de 42 konfirmantene i 2014.

25.8.14/Rig

22.10.2014