Gratis hytteturer på Sjusjøen

Låner ut bil og hytte gratis!

Årsaken er et samarbeid mellom Overraskelse AS og Kirkekontoret i Nannestad.
Det er et diakonalt tiltak rettet mot demsom kanskje ikke har muligheten til dette selv.
Responsen har vært stor og hytter og bil blir lånt ut hele sommeren til mange takknemlige
mennesker.

Hyttene blir bare lånt fra 24. juni til 15 august.

Trenger du en ferie, eller ønsker du å gi bort en hyttetur, har du nå muligheten.

To hytter på Sjusjøen kan brukes helt gratis om sommeren:
Vi ønsker å gi muligheten til personer som trenger eller har lyst på en ferie,
men som på grunn av økonomi eller andre årsaker ikke får reist på slike turer.
Er du i en slik situasjon, er det derfor bare å kontakte oss.

Hyttene holder meget høy standard, og ligger på Sjusjøen.

Mer informasjon om hyttene finner du ved å velge enten hytte R1101A eller R1101B på www.sjusjoen.no/hytterleiligheter

En annen mulighet er å gi bort en overraskende hyttetur i gave: Til noen som ellers har dårlig råd og ikke kan ta råd til en slik tur.
Til noen du er glad i, noen du setter pris på, noen som trenger en oppmuntring, noen du vil takke.

Sett gjerne ord på hvorfor du ønsker å gi denne turen; enten muntlig eller skriftlig eller begge deler.

Ønsker du å bruke denne muligheten,
kan du kontakte kirkekontoret i Nannestad på e-post

Svein.arne.bergli@nannestad.kommune.no  eller oyvind.sandholt@nannestad.kommune.no  eller ringe: 66 10 55 90.

Med vennlig hilsen oss i «Overraskelse»

16.01.2015