Nannestad kammerkor søker sangere

ER DU INTERESSERT? DA ØNSKER VI Å MØTE DEG TORSDAG 18. AUGUST FRA KL. 18:00.

Nannestad kammerkor er et sosialt og aktivt kor. Koret synger jevnlig på gudstjenester i alle kirkene i kommunen,
har helgeseminar på høsten og arrangerer egne konserter vår og vinter.

Korets julekonserter er veldig populære. Koret ønsker seg dedikerte sangere som kan trives med å synge i et aktivt kor, og som liker en god kake i kaffepausen.

Korets dirigent er Mari Moe og vi har et nært samarbeid med kantor Svein Tormod Bekkhus.

Vi er på utkikk etter en lys sopran, to tenorer og en bass. Det er fint hvis du har korerfaring eller notekunnskap, men det er ikke noe krav.

Til møtet 18. august er det fint hvis du kan forberede en sang som du mener viser stemmen din på en bra måte.
Hvilken stemmegruppe du hører til finner vi ut denne kvelden.
Tilstede er korets dirigent og et par medlemmer fra styret.

Høres dette ut som noe for deg? Send noen ord om deg selv (og din sangerfaring) i en epost til mari@marimoe.no.
Skriv også hvilken sang du ønsker å synge. Er du ingen flittig bruker av internett, går det også an å ringe/sende sms til tlf nr. 400 80 788.

Kontakt oss før 15.august hvis dette virker spennende!

Koret øver på torsdager kl 18:30 – 21:00 i Holter kirke i Nannestad.

03.06.2016