Konfirmasjon i Holter 27 og 28 mai 2017

Hele konfirmasjonshelga kom med strålende vær. Sol fra klar himmel og alt lå til rette for at disse dagene ble perfekte.

Kirka var pyntet – fra inngang – og døpefont og alter.

Flotte ungdommer i sin fineste stas – og med forventning kom de inn i prosesjon.
En fullsatt kirke med familie og venner tok imot konfirmantene

Konfirmantene deltok gjennom hele gudstjenesten – og her leser Adrian samlingsbønnen.

Videre deltok de i evangelieprosesjonen – og vannet helles i døpefonten for at konfirmantene skulle få en påminnelse om dåpen – her ved diakon Svein Arne.

Vakker musikk disse dagene fikk vi av Hans Harstad og Sonja Nore sammen med kantor Polina

Med «stø hånd» geleidet Svein prest oss gjennom gudstjenesten sammen med diakon Svein Arne.

Så var det hele over – prosesjon ut og oppstilling for enda flere bilder.

Starten på en vakker dag var til ende i Holter kirke – men så ventet selskap, mat og gaver sammen med familie og venner.

Holter menighet gratulerer alle konfirmantene som ble konfirmert på lørdag og søndag.

Tekst/foto; 28/5.17/rig og Else Granli

31.05.2017