Konfirmasjoner i Nannestad kirke

Konfirmantene  i Nannestad kirke ble også i mai fordelt på 3 gudstjenester, slik at alle som ønsket fikk plass.
Været viste seg fra sin beste side og kirken var pyntet til fest, med hvite roser på alteret og en hvit rose på hver benkevange.
For å skape høytid, deltok sangere fra kulturskolen på lørdagen: Martine Støer Holm og Carina Gundersen. Søndag deltok Nannestad kammerkor på begge gudstjenestene. Diakon Svein Arne Bergli pendlet mellom gudstjenestene i Holter og Nannestad og rakk å være med på deler av i alt 6 gudstjenester.

Konfirmasjon i Nannestad kirke lørdag 27. mai, fra venstre:  Helene Haug, Helene Vassengen Haarberg, Andrine Stenestø Rustad, Tiril Engedalen, Dina Maria Øien, Nora Celine Lycke-Sand, Marlene Hanssen, Mathilde Poleszynski Lothe, Sander Fjærvik Wickstrøm og sokneprest Arne Torkild Aasen.

Konfirmasjon i Nannestad kirke søndag 28. mai kl 11: Stine Eriksen, Helene Bredesen, Nora Bach-Gansmo, Joseph William Leonard og sokneprest Arne Torkild Aasen.

Konfirmasjon i Nannestad kirke søndag 28. mai kl 13: Markus Kverneng Gulbrandsen, Nicole Celin Teigen, Kim Andre Jensen Samuelsen, Jørgen Kristoffer Ruud, Gard Wilhelm Fanghol, Marthine Julie Ellevold Skjønneborg og sokneprest Arne Torkild Aasen.

Foto: Marit Sæther og A.T.Aasen

31.05.2017