Korcafé i Holter kirke 7.6.2017

Det ble virkelig en festaften i Holter kirke onsdag kveld. Kammerkoret var vertskap og hadde invitert det forholdsvis nystartede koret VRÆL
fra Gjerdrum som gjestekor med sin dirigent Kjetil Aamann.  VRÆL gjorde sin debut i Holter kirke – og den gjennomførte de absolutt med stil.

For en fullsatt kirke åpnet gjestene med Hymn, Proud Mary, Bring me little water og flere til.

Nannestad kammerkor fortsatte og åpnet med Se på vår jord, Down to the river to pray, Hallelujah. Men en Medley fra Les Miserables toppet nok Kammerkorets opptreden. Her faktisk «krydde» det av solister –  jeg vet ikke navnet på alle – så bildene får tale for seg. Siden Kammerkorets dirigent Mari var syk og måtte melde forfall – var det vår egen kantor Svein Tormod og Kjetil Aamann som steppet inn for Mari. Men selvfølgelig savnet vi Mari.
Svein Tormod akkompagnerte Kammerkoret slik han pleier å gjøre – og det er jo som alltid en fryd å lytte til.

Etter konserten ble alle invitert til kaffekos i den nye Kjerkestua. Her var flott pyntet med markblomster og bordene dekket med kaffe og kaker. Bedre kunne det vel ikke bli!!! Og mer sang skulle det bli – allsang bl.a. Blåklokkevikua og Soltrall. Og innimellom dette spilte Svein Tormod et stykke av Grieg.

Takk for en nydelig kveld til både vertskapskor og gjestekoret VRÆL.

Tekst/ foto 8.6.17/Rig

12.06.2017