Konfirmasjon i Holter – lørdag 19.8.17

Sola smilte ikke på lørdag formiddag i Holter  – men det gjorde 10 forventningsfulle og flotte ungdommer.
I prosesjon for en fullsatt kirke kom de iført hvite kapper og alvor i blikket.

Svein prest holdt en flott preken som handlet om det å lytte til alle stemmene som fortalte og sa forskjellige ting til oss og om oss,
om både positive og negative ting, men den viktigste stemmen var å lytte til Jesus som alltid var der for oss alle.

Sonja og Åsne – som begge var konfirmanter -  sang og spilte Halleluja – og det var så nydelig å høre på.

En påminnelse om dåpen hvor Svein Arne tegner korsets tegn i hånda på hver enkelt konfirmant.
Så var det bønn for hver enkelt konfirmant – lys ble tent i globen for hver og en – og så fikk de en langstilket rose fra Holter menighet.
Ungdomsdiakon Svein Arne hadde også litt på hjertet – han takket alle for ei fin tid fram mot konfirmasjonen
– om KRIK-leieren og mange god ord som de fikk med seg på veien videre.

Ved orgelet både lørdag og søndag satt kantor Polina Pedersen og med seg på trompet hadde hun Hans Harstad
– og vi takker for vakker musikk gjennom hele gudstjenesten.

Så var det hele over  -  og oppstilling for enda mer fotografering av familie og venner. Nå ventet det selskap – god mat og gaver. Det kunne vel ikke bli bedre enn dette.

Det var fortsatt ingen sol – men god og fin temperatur – og kirkebakken full av forventningsfulle konfirmanter og gjester.

Holter menighet gratulerer alle de 19 som ble konfirmert lørdag og søndag i Holter kirke.

20.8.17

Tekst/foto: Rig