Gullkonfirmanter 2018 i Holter kirke

Søndag 28.oktober, på bots- og bønnedagen, ble konfirmantene som sto til konfirmasjon i 1968 i Holter kirke feiret med gullkonfirmasjonsgudstjeneste.

Samtidig ble dåpsbarnet Thor Ludvik Eek døpt og tatt inn i Holter menighet.

Kirka var pyntet fra våpenhus, døpefont og alter - en vakker ramme rundt alt som skulle skje.

Årets konfirmanter bidro gjennom hele gudstjenesten. Evelina og Jacob bidro med vakker sang og stolt farmor Hanne sang også vakkert.

Etter gudstjenesten ble det feiring sammen med gullkonfirmantene fra Nannestad. Her ble det servert varm karbonade og snitter, kaker og kaffe.

Det var ingenting å si på stemningen, praten gikk livlig ved bordene og det ble mimret om "ungdommens fagre vår". En flott dag i Holter kirke og Kjerkestua var snart et fagert minne.

På bildet ser vi fra venstre i bakerste rekke sokneprest Svein Filtvedt Elgvin, Amund Haga, Dagfinn Døhlen, Ole Martin Harstad, Erik Ødegård og Karl Hjalmar Brotnov.

Første rekke fra venstre er Gunvor Heradstveit (Schei Hansen), Lisbeth Fevik, Øydis Larsen (Hushagen), Betty Margrethe Grønoset (Kolby), Else Gunn Eik, Ingunn Marie Eik, Kari Rigmor Olstad, Irene Myrhaug og Bente Bakken.

Holter menighet takker alle som bidro at dette ble en vellykket og fin dag.

30.10.18

Tekst / Foto; Rig