Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Konfirmasjon i Holter kirke lørdag 25.mai.

På en solfylt og fin lørdag startet konfirmasjonshelga i Holter menighet. 10 flotte ungdommer – pyntet og fine ble konfirmert i Holter kirke av vikarprest Svein Skulstad.

Det er totalt 33 ungdommer som skal konfirmeres i Holter menighet dette året 20 nå 25. og 26.mai og 13 – 17 og 18. august.

Kirken var pyntet fra våpenhus til alter med markblomster og hageblomster.

En absolutt fullsatt kirke med familie og venner var tilstede. Konfirmantene bidro gjennom gudstjenesten med forskjellige oppgaver.

Elever fra Nannestad kulturskole, Guro Bjørnslett og Linea Nyhagen sang vakkert, både alene og sammen.

Svein prest bidro også på gitar og akkompagnerte elevene fra Kulturskolen.

På orgelkrakken satt Polina og loset oss trygt gjennom kjente og kjære salmer som passet for anledningen.

Holter menighet gratulerer til konfirmanter og familie både på lørdag og søndag.

Takk for nydelig sang og musikk og for en fin dag i Holter kirke.

27.5.19

Tekst og foto Rig