Stort gratis show

TX-Vikings til Evangeliehuset i Åsgreina 14.juni kl 18:30

Ungdomsklubben «KlubbCenter» som holder til på Evangeliehuset i Åsgreina inviterer til et forykende gratis show med TX-Vikings Fredag 14.juni kl 18:30.

Kvelden er gratis og åpen for alle. Det blir kiosksalg med salg av pølser og brus mm. Det blir også åpent hus på KlubbCenter i kjelleren både før og etter showet som da er i hovedsalen. Selv om målgruppen er ungdom fra 10-19 år så tror vi at alle opp til godt voksen alder ville hatt glede av å se å høre dette forykende showet.

TX-Vikings er store og sterke gutter noen av de med bakgrunn i rusmisbruk og vold. Mellom bøying av steikepanner, steinknusing og pyroshow forteller guttene om hvordan de kom seg fri fra rusen. De har en fantastisk måte å formidle gode holdninger både mot mobbing, vold og rus.

TX-Vikings reiser med sitt show over hele Norge samt at de ved flere anledninger har reist i midtøsten og høstet meget god kritikk der også.

KlubbCenter
Ungdomsklubben «KlubbCenter» ble startet for litt over 3 år siden og dette er et sted ungdommer fra 10-19 år møtes fredager hver 14 dag. Fredagen er inndelt i to puljer. 5.-7.klasse møtes kl 18:00-20:00 og så tar den eldste puljen over kl 20:00-22:45 det er fra 8.klasse og opp til 3.klasse på videregående.

KlubbCenter er et rusfritt miljø der vi legger vekt på de kristne verdiene, gode holdninger til hverandre og våre medmensker. Her har vi et sted der ungdomene kan møtes og «henge». Vi har kiosk, forskjellige kvelder med taco, pizza elle lignende. Filmkvelder,  mange typer spill som bordtennis, biljard, playstationspill, mm. Vi har også tillgang på lydanlegg med musikutstyr. Så her kan man bli med å spille i band om man vil.

Samarbeid med de andre kirkene i bygda.
Denne kvelden er et samarbeid mellom Evangeliehuset og alle Kirkene i Nannestad. Alle konfirmantene i Nannestad er spesielt invitert.

07.06.2019