Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Tårnagenthelg 7.- 8. mars

Kjære 3.klassing (8-åring) med foresatte!

Bli med på Tårnagenthelg

Lørdag 7. mars kl.16.00-20.00 og søndag 8.mars kl.12.00-15.00 i Nannestad kirke.

Nannestads menigheter inviterer denne helgen alle 3.klassinger (8-åringer) i Nannestad til å være Tårnagenter i kirken. Her kan du utforske kirken, bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier. Du vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva agentene har funnet ut.

Alle agentene sover hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 7.mars kl. 16.00. Vi holder på til ca. kl. 20.00. Søndag treffes vi igjen kl. 12.00 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 15.00. Foreldre, søsken og venner inviteres til Tårnagentgudstjeneste kl.13.00 søndag.

Kirketårn, symboljakt eller oppdrag og mysterier

Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker? Over hele landet vil det denne helgen være agenter i mange kirker over hele Norge. Kanskje blir vi 10 000 Tårnagenter til sammen. Vi håper at du har lyst å være en av dem! Det koster ingen ting å delta.

Englevakter

Til dere som har en 3.klassing i huset. Vil dere være Englevakter? En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til med maten, går sammen med de på symboljakt m.m.

Påmelding

Påmelding for barn og Englevakter skjer innen 3.mars på e-post: kirken@nannestad.kommune.no eller på tlf.66 10 55 90

Adresse: Kirkekontoret, Nannestadvn.245, 2030 Nannestad

NB! Husk å ta med lommelykt og evt.forstørrelsesglass!

13.02.2020