Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Dagens forslag til tekst, bønn og salme. 16.mars

I denne tiden når vi ikke kan møtes i kirken, har vi lyst til å gi dere noen daglige forslag til tekster, bønner og salmer som dere kan bruke.

Har du noe som du vil at vi skal dele av dette så send oss gjerne en mail på marianne.ostli.nysveen@nannestad.kommune.no eller en sms på 46254279

MANDAG 16. MARS 2020

GUDS FRED

Min fred gir Jeg dere. Den kan ikke sammenlignes med den freden man kan oppnå i denne verden. Vær derfor ikke redde og engstelige.

JOHANNES`EVANGELIUM 14, 27

Guds fred er annerledes enn den freden verden gir. Den er både rikere og dypere enn alt annet. Guds fred fyller oss med en trygghet, glede og ro som ikke kan måles med noe annet. Guds fred er ikke det samme som stillhet eller harmoni. Hans fred rommer så mye mer. Du kan oppleve Guds fred når livet stormer eller herjer. Du kan oppleve Guds fred når dagene er krevende og både motet og kreftene er svake. Guds fred kan overskygge både tvil og usikkerhet. Hos Ham kan vi finne fred for alle livets situasjoner.

365 Dager for å bli bedre kjent med Gud

SINNSRO

Gud gjev meg slik sinnsro

at eg kan godta det eg ikkje kan forandra.

Gjev meg mot til å forandra det eg kan gjera noko med,

og forstand til å sjå forskjellen.

Reinhold Niebuhr (1892 – 1971)

SALME 461

(Hvis du trykker på linken over så kommer du til Salmeboka minutt for minutt. Salme nr 461 finner du i episode 17, nr 10)

TÅRNHØYE BØLGER