Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Årets fasteaksjon

Bli med på vår tids viktigste digitale fasteaksjon!

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon er i år en heldigital bøssebæringsaksjon. 40.000 bøssebærere får ikke gått dør-til-dør på grunn av koronaviruset. Akkurat nå prøver hele verden å beskytte seg og sine mot  koronaviruset, men dessverre er det milliarder av mennesker som mangler de viktigste  verktøyene: såpe og rent vann.

I fjor samlet aksjonen inn 32 millioner kroner, et beløp som gir 160.000 mennesker varig tilgang til rent og trygt vann. La oss gjøre det samme i år!

Slik kan du bidra

Grunnet koronaviruset blir årets bøsseaksjon digital, og vi skal samle inn like mye penger som vi hadde samlet inn ved en dør-til-dør aksjon! Midlene fra fasteaksjonen brukes blant annet til å gi folk rent vann og trygge sanitær- og hygieneforhold. Dette er nå viktigere enn noensinne, og vi trenger din hjelp.

Her er våre forslag til hvordan du kan støtte Fasteaksjonen:

1. Gi en gave
    – Vipps: Send ditt bidrag til 2426
    – SMS: Send kodeord VANN til 2426 (200 kr)
    – Sett inn et beløp på gavekontoen vår: 1594 228 7493. Merk gaven med «Fasteaksjonen».
  2. Bli fast giver: Gi et liv med vann- hver måned. Registrer deg her.
  3. Skriv under på kampanjen for klimarettferdighet!

30.03.2020