Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

KonfAction 2020

Kjære alle Krik-konfirmanter og foreldre/foresatte!

Vi i KRIK håper du har hatt en god påske, til tross for at mye har vært og fortsatt er annerledes.

Vi hadde gledet oss skikkelig til å arrangere leir med deres konfirmanter i sommer! Men nettopp på grunn av alt som har blitt så annerledes denne våren, må vi dessverre avlyse konfACTION 2020. Det er skikkelig nedtur, men det viktigste for oss i KRIK vil alltid være at leirene våre er trygge møteplasser for alle som er der. Med den smitterisikoen som koronaviruset medfører, blir det ikke muilig å gjennomføre i Bø i 2020 og i praksis overholde alle de smittervernstiltakene som helsemyndighetene har innført.

Regjeringen har, som dere sikker har fått med dere, avlyst alt av idrett og kultur arrangementer fram til 15. juni.  Vi kunne ventet å sett hva som ble rettningslinjene etter denne datoen, men ser det som svært sannsynlig at det ikke blir åpnet opp for samlinger over 1000 pers i et møtetelt  uken etter. Derfor venter vi ikke noe lenger med avgjørelsen og avlyser leiren i dag.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om hva som skjer i KRIK i sommer når det er klart.  Vi avlyser, men logger ikke av! Kanskje kan dere bruke noe av det vi gjør i deres konf-opplegg? Mer info kommer...

Det samme gjelder også invitasjon til neste års konfACTION og hvordan vi vil legge opp den leiren mtp at at helt kull ikke fikk være med i år. Også her: Mer info kommer...

Ta gjerne kontakt per mail om dere lurer på noe. Jeg er permitert 90 % i April og har to barnehagebarn jeg har ansvar for på dagtid, derfor er responsen på tlf ikke den aller beste, men mail blir besvart så fort jeg klarer.

 

-- 

 
Mvh
Hans Petter Hammersmark
tlf: 98636652
Prosjektleder arrangement og ledertrening

 

14.04.2020