Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Familiemiddag/ Supermandag

KJÆRE ALLE SAMMEN OG HJERTELIG VELKOMMEN TILBAKE TIL TROSOPPLÆRINGEN I NANNESTAD!!!

 

Vi håper det står bra til med alle og at dere har hatt en fin sommer.

Vi ønsker veldig gjerne å starte opp igjen med våre tiltak denne høsten, men i denne rare tiden blir det ikke helt som før.

Det blir restriksjoner på hvor mange vi kan være.

Vi må overholde smittevernsreglene med minst en meter avstand mellom de som ikke er i familie, vi må vaske hender eller bruke håndsprit hvis vi ikke har tilgang på vann og såpe. Alt dette kjenner dere til nå.

Det må være påmelding til alle tiltak god tid i forveien. Det kan bli slik at tiltak blir avlyst på kort varsel. Det vil også kunne skje at det ikke blir plass til alle. Vi ber derfor om at dere sier i fra så fort det lar seg gjøre om dere likevel ikke kommer. Vi må også sørge for at alle får et tilbud, derfor må vi kanskje be noen vike plass for andre neste gang.

Vi vet ikke hvordan vi skal løse alt enda, men med god hjelp fra alle dere flinke folk, finner vi gode muligheter sammen.

Det er satt av 4 mandager til familiemiddag denne høsten, det er 31.8, 21.9, 26.10 og 23.11. Juleavslutning den 14.12. Vi håper at alt vil gå etter plan.

Når det gjelder middagen så blir den en del enklere en det har vært. Det er vanskelig for oss å gjennomføre middag på vanlig måte. Nå på mandag blir det pølser som vi griller på bålpanne. Ta derfor med en egen grillpinne for alle i din familie. Det er spådd godt vær, så vi kommer til å være mye ute. Merk! Oppmøte Nannestad kirke kl. 1700 – 1830.

Aktivitetene og mattilberedningen vil foregå familievis. Alle familiene får utdelt mat og aktivitetspakker og må begrense kontakten med de andre. Selvfølgelig med unntak av de man omgås med på fritiden. Det er viktig at alle foreldre hjelper sitt barn med å ikke komme for nære andre barn og voksne. Dette høres veldig strengt ut, alle kan snakke sammen med en til to meters mellomrom da!

Hvis noen av dere er syke og mistenker at det kan være korona, eller på noen måte tror at dere kan ha vært i nærheten av en som er bekreftet eller mistenkt smittet, må dere melde avbud. Dette gjelder alle i familien, også barn. Dersom noen i familien har fått beskjed om å teste seg, ønsker vi at dere ikke kommer på våre tiltak før situasjonen er avklart.

 

Påmelding til kirken@nannestad.kommune.no  Viktig at vi får navn på alle som kommer. 

 

Vi gleder oss veldig til å ta fatt igjen og håper på en god høst for oss alle.

Vel møtt!

 

Med hilsen Marianne og Ann Kristin

August 2020.

27.08.2020