Fortsatt strenge smittevernstiltak

Regjeringen innførte fra kl. 00.00 natt til 16. mars tiltaksnivå A i hele Viken fylke. Det betyr at vi ikke kan arrangere noe i kirkene våre, med unntak av begravelser, bisettelser og vielser.

Dette vil i første omgang vare frem t.o.m. 25. april.

Nivå A (se covid-19-forskriftens kapittel 5A): Særlig høyt tiltaksnivå

• Forbud mot arrangementer, men det kan gjennomføres begravelser, bisettelser og vielser.
    • Ved begravelser/bisettelser er det tillatt med inntil 30 deltakere når alle deltakere har faste, tilviste plasser. (gjeldende fra 16. mars kl. 24.00, før dette var begrensningen 100 deltakere.). Nødvendig medvirkende kommer i tillegg.
    • Ved vielser er det kun tillatt at brudeparet, vigsler (prest) og to vitner er til stede (gjeldende fra 16. mars kl. 24.00, før dette er ikke vielser tillatt gjennomført). Medvirkende kommer ikke i tillegg.

Ved spørsmål ta kontakt med kirkekontoret tlf. 66 10 55 90