Det ønskes velkommen til gudstjeneste i Holter kirke søndag 3.7. kl. 11. 00.


Oddrun R. Kogstad forretter denne søndagen. Mange av oss kjenner Oddrun fra Gjerdrum og Heni menigheter, vi har hørt henne synge og det kan vi også glede oss til under denne gudstjenesten.

Med tanke på den tragiske hendelsen på London Pub natt til lørdag 25. juni vil denne søndagen stå i kjærlighetens tegn og pride.

Sakset fra uttalelse av preses Olav Fykse Tveit: "Kirken fordømmer det grusomme som skjedde natt til lørdag. Oslo er i sorg og hele landet er preget av angrepet som særlig rammet skeive som var samlet for å feire pride" - sitat slutt.

Bibeltekster og forbønn vil være tilpasset denne hendelsen. På orgelkrakken sitter kirkemusiker Janne Berglund som vil  geleide oss gjennom salmene som også vil bære preg om det pride står for - Tilhørighet, fellesskap, solidaritet og mangfold.

Kirken vil være pyntet i pride flaggets seks farger ; Rødt for livet, oransje for helbredelse, gult for sollys, grønt for natur, blått for harmoni og lilla for sjelen.

Det er dåp denne søndagen og et lite barn ønskes velkommen inn i Holter menighet. Det vil selvfølgelig også være anledning til å tenne lys i lysgloben.

Tekstleser og kirkevert er Grete Framgarden og Jo Inge Brustad.

Holter menighet  ønsker alle hjertelig velkommen til gudstjeneste. ❤️

 

 

Tilbake